برگزاری نشست مشورتی آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست اقتصاد لغمان

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۰:۲۱

مفتی ذبیح‌الله حقانی آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان در نشستی با مولوی عطاءالرحمن فاتح رئیس اقتصاد آن ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این نشست آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی نقش تعلیمات تخنیکی را در کاهش فقر و بیکاری مهم عنوان کرد و گفت که حمایت از تعلیمات تخنیکی به معنی حمایت از پیشرفت اقتصادی است.

وی تأکید کرد که ایجاد هماهنگی بیشتر میان ریاست اقتصاد و نهادهای مرتبط ازجمله تعلیمات تخنیکی  ضروری است تا برنامه‌های آموزشی بر اساس نیازها طراحی و اجرا شود.

مولوی حقانی در صحبت‌هایش علاوه کرد که مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به اساس نیازهای بازار کار افراد مسلکی و ماهر را تربیه می‌نماید تا آنان پس از فراغت در بازار صاحب کار شوند.

در ادامه این مجلس، رئیس اقتصاد ولایت لغمان از تلاش‌های بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی قدردانی کرد و توضیح داد که آموزش مبتنی بر مهارت، پایه و اساس تقویت اقتصادی را تشکیل می‌دهد.

ایشان اطمینان داد که ریاست اقتصاد از طریق هماهنگی با نهادها، تلاش‌های لازم را برای جذب و حمایت از پروژه‌های آموزشی مسلکی انجام خواهد آورد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS