برگزاری مسابقه سیرت النبیﷺ ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۳:۳۱

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بلند بردن سطح آگاهی محصلین و کارمندان این اداره، از سیرت پیغمبر بزرگ اسلامﷺ، مسابقه سیرت النبی برگزار کرد.

این برنامه در میان کارمندان و محصلین مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در شهر کابل برگزار شد که در آن نزدیک به ۷۰۰ تن اشتراک داشتند.

اشتراک کننده‌گان این برنامه می‌گویند که برگزاری این‌چنین برنامه‌ها سبب می‌شود تا جوانان بتوانند درباره سیرت رسول اکرم دانش بیشتر کسب نمایند.

مسئولان ضمن اطمینان شفافیت در برگزاری این برنامه، تعهد نمودند که برای پیشتازان این مسابقه جوایز نیز در نظر گرفته خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۴۸
Background image

پایان ورکشاپ مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی معاونیت انجنیری

ورکشاپ سه‌روزه «مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی» که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در تالار انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به پایان رسید. در مراسم اختتامیه این. . .

BACK TO NEWS