برنامه رقابتی درسی میان محصلین انستیتوت زراعت و وترنری ولسوالی قیصار ولایت فاریاب برگزار گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۷/۹ - ۸:۳۰
فاریاب

برنامه رقابت درسی جهت ارتقای سطح دانش علمی و مسلکی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری قیصار در مضامین اناتومی و هستولوژی بین صنوف سیزدهم (الف) و سیزدهم (ب) رشته وترنری برگزار گردید.

استادان برگزار کننده این برنامه رقابتی درسی هدف از برگزاری این برنامه را ارتقای سطح دانش محصلین، ایجاد انگیزه و رقابت سالم علمی بین محصلین بیان کرد.

مسلک آموز محمد تیمور رنجور آمر انستیتوت زراعت و وترنری ولسوالی قیصار گفت این اولین مسابقه درسی در سال 1401 تعلیمی است و انستیتوت زراعت و وترنری قیصار در نظر دارد تا در آینده همچو رقابت های درسی را در سایر مضامین میان محصلین در مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سطح ولایت فاریاب برگزار نماید.

همچنان محصلین اشتراک کننده این برنامه تدیور همچو برنامه های رقابتی علمی را در رشد استعداد و توانایی شاگردان مفید بیان کرده و خواستار ادامه همچو برنامه ها شدند.

در پایان برنامه نتیجه این برنامه رقابتی بین محصلین این انستیتوت با اخذ نمرات یکسان مساوی اعلان گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS