برنامه ارتقای ظرفیت آمرین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ادامه دارد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۷ - ۱۴:۱۴

برنامه ارتقای ظرفیت آمرین و مدیران نظارت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات که به ابتکار ریاست امور کارکنان به تاریخ 4 حوت راه‌اندازی گردیده بود، امروز نیز ادامه دارد.

هدف از برگزاری این برنامه ارایه سیمینارها آموزشی برای مسئولان آمریت های تخنیکی ولایات عنوان شده است.

گفتنیست که قرار است امروز ریاست دعوت و ارشاد، ریاست امور کارکنان و ریاست امور متعلمین و محصلین سیمنیارهای آموزشی شان را طی پرزنتیشن در این برنامه برای آمرین تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات ارایه نمایند.

قابل ذکر دانسته می‌شود که برنامه ارتقای ظرفیت آمرین و مدیران نظارت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی الی تاریخ 10 حوت ادامه خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز برنامه کوتاه‌مدت حرفوی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی کندز

برنامه سه ماهه حرفوی در بخش ترمیم موبایل و خیاطی از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مسئولان محلی، علماء حضور داشتند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴
Background image

سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت. آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۰:۹
Background image

بررسی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار ازسوی معاون امور مالی و اداری

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیأتی از این اداره به ولایت مشرقی سفر کرده‌است. ایشان در ادامه دیدارهایش از مراکز تعلیمات تخنیکی و. . .

BACK TO NEWS