امضای تفاهم نامه میان آمریت تعلیمات تخنیکی بلخ و موسسه تحصیلات عالی راه سعادت

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۵
ُTVETA

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ با موسسه تحصیلات عالی راه سعادت در این ولایت تفاهم نامه همکاری های مشترک امضأ نمود.

هدف از امضای تفام نامه میان این دو نهاد آموزشی گسترش همکاری ها، هماهنگی ها و همچنین فراهم نمودن زمینه تحصیل برای افراد بی بضاعت عنوان شده است.

بربنیاد این تفاهم نامه برای محصلین هر دو نهاد آموزشی زمینه آموزش های عملی و سیر های علمی در ادارات مربوطه مهیا میگردد.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی ومسلکی با امضای تفاهم نامه ها با نهاد های خصوصی و حکومتی تلاش دارد تا روند تدریسی مناسب و بهتر برای دانش آموزان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS