امتحان «سیرت‌النبی (ص)» از ۲۵۰ تن شاگرد و محصل تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فراه اخذ شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۹:۳۷

امتحان رقابتی «سیرت‌النبی (ص)» از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فراه با همکاری آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت با اشتراک بیش از ۲۵۰ تن از شاگردان و محصلین مراکز آموزشی تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید.

مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت فراه گفتند که این امتحان به هدف ارتقای آگاهی دینی نسل جوان، تشویق شاگردان و محصلین به مطالعه سیرت نبوی، ایجاد رقابت سالم و تقویت همگرایی میان مراکز آموزشی راه‌اندازی شده است.

به گفته آنان، برگزاری چنین برنامه‌های علمی و دینی نقش مهمی در رشد فکری و اخلاقی جوانان داشته و تلاش‌ها برای گسترش و تقویت هرچه بیشتر این‌گونه فعالیت‌ها ادامه خواهد یافت.

در همین حال شماری از شاگردان و محصلین شرکت‌کننده برگزاری چنین برنامه‌ها را مهم دانسته و بر فراهم‌سازی زمینه برگزاری بیشتر این برنامه‌ها تاکید کردند.

قابل یادآوری است که پیش از این نیز چندین امتحان و برنامه‌های فرهنگی و دینی با همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی، آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ و سایر نهادهای مربوط در ولایت فراه برگزار شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS