افتتاح برنامه کوتاه مدت حرفوی ترمیم موبایل در ولایت بلخ

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۳ - ۱۲:۱
TVETA

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسکلی ولایت بلخ می‌گویند که آنان در همکاری با موسسه انافی مرکز آموزش ترمیم موبایل را برای جوانان این ولایت افتتاح نموده اند.

در همین حال، محترم نورالله صلاح الدین امین ضمن تقدیر از همکاری موسسه انافی با آمریت تخنیکی ولایت بلخ، خواستا تقویت این همکاری ها نیز شد.

سایر سخنرانان نیز در مراسم افتتاحیه برنامه کوتاه مدت آموزش ترمیم موبایل گفتند که جوانان باید از فرصت به میان آمده استفاده نمایند.

در سوی دگر شاگردان برنامه حرفوی ترمیم موبایل از این اقدام آمریت تخنیکی ولایت بلخ ستایش کردند و خواستار ادامه آن نیز شدند.

برنامه‌های حرفوی یکی از برنامه‌های مهم اداره تعلیمات تخنیکی است که در حال حاضر صدها دانش‌آموز مصروف فراگیری آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۶:۵۷
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی : عملی‌سازی طرح آموزش مجاهدین یک دست‌آورد بزرگ است که مورد استقبال مقام عالی رهبری ا.ا.ا نیز قرار گرفته است.

مراسم فراغت نزدیک به ۸۵۰ مجاهد از برنامه آموزشی اداره و مدیریت، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت تخار برگزار شد. در این مراسم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

نصب و ترمیم میتر های برق از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک در جریان آموزش‌های پرکتیک خویش، در مورد نصب و ترمیم میتر های برق به شکل عملی آموزش دیدند. آنان با همکاری مسؤلان ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۳۱
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

BACK TO NEWS