اشتراک و سخنرانی مولوی غلام حیدر شهامت در مراسم جشن فارغان برنامه فریلنسنگ

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۷ - ۱۵:۰
tveta

محترم مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم جشن فارغان برنامه فریلنسنگ/کار آزاد اشتراک و سخنرانی داشت.

این دوره برنامه فریلنسنگ یا کار آزاد آنلاین ازسوی وزارت اطلاعات و فرهنگ برای 40 تن از جوانان کشور راه‌اندازی گردیده است که هدف از آن اشتغال‌زایی و دریافت کار آزاد برای جوانان است.

پیشتر نیز، این برنامه در شماری از ولایات ازجمه هرات نیز راه‌اندازی گردیده‌است.

در همین حال، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی که در مراسم جشن فارغان برنامه فریلنسنگ/کار آزاد اشتراک کرده بود، در باره اهیمت فقرزدایی در کشور  صحبت کرد و از جوانان خواست تا در راستای خودکفایی و پیشرفت کشور بیشتر تلاش کنند.

ایشان اضافه کرد که جوانان سرمایه‌های با ارزش افغانستان هستند. او تأکید کر که حکومت در تلاش است تا روی قشر جوان کشور، سرمایه‌گذاری بیشتر نماید.

سایر سخنرانان این مراسم نیز از وزارت اطلاعات و فرهنگ درباره برگذاری این برنامه قدردانی نمودند و تأکید کردند که جوانان کشور باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۴۸
Background image

پایان ورکشاپ مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی معاونیت انجنیری

ورکشاپ سه‌روزه «مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی» که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در تالار انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به پایان رسید. در مراسم اختتامیه این. . .

BACK TO NEWS