آموزش محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی لغمان درباره میتر برق

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۵ - ۱۰:۱۱
tveta

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی لغمان در جریان آموزش‌های عملی پیرامون میتر برق به گونه عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما برای آنان درباره انواع میتر و همچنین چگونگی میترخوانی توضیحات داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، طوری که فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

این درحالی است که همواره رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برتقویت بیشتر آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

تجربه مؤفق کشت و زرع چای سبز در لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست می‌گویند که برای نخستین‌بار کشت آزمایشی چای سبز در محوطه لیسه کثیرالرشتوی علیشیر و تریزیو این ولایت انجام شد. هدف از این برنامه رشد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۳۵
Background image

دیدار رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با هیأت بنیاد آقاخان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از بنیاد آقاخان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست احسان‌الله دیدار، رئیس بخش اقتصادی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

برگزاری سمینار ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی در لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر

سمینار سه‌روزه آموزشی تحت عنوان «ترتیب پلان درسی، تضمین کیفیت و اعتباردهی» برای استادان و کارمندان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی فیروزنخچیر ولایت سمنگان برگزار شد. این سمینار به منظور ارتقای. . .

BACK TO NEWS