آموزش عملی محصلین در مورد کاربرد سویچ دیجیتلی در ساختمان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۱ - ۱۱:۱۰
آموزشی عملی

محصلین رشته برق انستیتوت نفت وگاز  ولایت سرپل در یک جلسه درسی درباره کاربرد سویچ دیجیتلی در سیستم ویرینگ ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند.

همچنین استاد رهنما طریقه نصب سویچ دیجیتلی درمنازل رهایشی،  برآورد و محاسبه لین مورد ضرورت برای ویرینگ وترسیم نقشه سیستم لین دوانی در منازل مسکونی را به گونه عملی به محصلین توضیحات داد.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. طوری که فارغان این مراکز مستقیم جذب بازار کار می‌شوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز همواره بر تقویت آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS