آموزش عملی محصلین انستیتوت تخنیکی خوست در ورکشاپ کارات عملی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۱:۳۲

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ولایت خوست طی یک جلسه درسی آموزش های علمی در ورکشاپ کارات عملی آن مرکز آموزشی پیرامون موتور های برقی آموزش دیدند.

آنان همچنان در مورد موتور یک فاز AC، ترمیم اوتو برقی و چگونگی ترمیم شماری از وسایل برقی دیگر نیز به گونه عملی آموزش دیدند.

در همین حال استاد رهنما در جریان درس برای آنان در مورد موضوعات مختلف برقی به شکل مفصل توضیحات ارایه نموده و به سوالات و پرسش‌های محصلین پاسخ داد.

بخش عمده آموزش ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است؛ طوری که فارغان این مراکز به صورت مستقیم جذب بازار کار میشوند.

از همین‌رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید می نمایند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت در ولایت زابل

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت زابل می‌گویند که 90 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت فارغ شدند. در این مراسم، شماری از مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۸ - ۹:۱۱
Background image

کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی کنفرانس تعقیبی و تقویتی حمایت از مهارت و مسلک را برگزار نمود. در این کنفرانس که در تالار مرکزی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۲:۱۱
Background image

یادگیری سیم‌کشی ساختمان ازسوی دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درجریان آموزش‌های عملی درباره چگونگی سیم‌کشی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوط در این جلسه درسی درباره اهمیت سیم‌کشی. . .

BACK TO NEWS