آمادگی موسسه « هلپ جرمنی» برای همکاری در بخش آموزش‌های فنی و حرفوی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۶ - ۱۲:۲۲
tveta

یک موسسه بین المللی موسوم به « هلپ جرمنی» در نشستی با مسئولان ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درخصوص آموزش برنامه‌های فنی و حرفوی با این اداره اعلان آمادگی کرد.

فریدون حمیدی رئیس این موسسه گفت که در نظر دارند آنان در ولایت‌های هرات، بادغیس فراه و غور برای جوانان زمینه‌های آموزش برنامه‌های فنی و حرفوی را مساعد نمایند. او در زمینه خواهان همکاری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شد.

در همین حال، مولوی نیک محمد نیکمل رئیس پلان و هماهنگی استراتیژیک گفت که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آماده است تا در زمینه تطبیق این برنامه همکاری نماید.

همچنین در نشست امروز، فیصله شد تا روند همکاری ها به اساس یک تفاهم نامه میان هردو نهاد آغاز گردد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۰
Background image

دیدار دانش‌جویان از سب استیشن برق گلبهار ولایت پروان

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا به منظور پیشبرد کارهای عملی از سب ستیشن برق گلبهار ولایت پروان دیدار کردند. استاد رهنما در این برنامه درسی نیز حضور داشت و برای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۱:۱۵
Background image

آغاز برنامه حرفوی " ترمیم وسایل برقی " ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه راه‌اندازی آموزش برنامه‌های حرفوی، اینبار برنامه آموزشی حرفوی سه ماهه را در ولسوالی فرخار ولایت تخار دربخش ترمیم وسایل برقی راه‌اندازی نمود. در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۱۳:۴۳
Background image

آموزش اندازه‌گیری ولتاژ برق در انستیتوت معاون انجنیری کاپیسا

دانش‌آموزان رشته الکتروتخنیک انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره اندازه‌گیری ولتاژ برق آموزش دیدند. آنان چگونگی استفاده از «میگر» و همچنین اندازه‌گیری دوره برقی را. . .

BACK TO NEWS