کشت آزمایشی ممپلی توسط یکی از محصلین رشته زراعت انستیتوت ولسوالی سمکنی پکتیا

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۵ - ۱۲:۱۰
ممپلی

عمران یکی از محصلین مبتکر رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی سمکنی ولایت پکیتا در جریان یک پروژه تحقیقی، کشت آزمایشی ممپلی را انجام داده است.

او در این پروژه، عوامل اقلیمی و شرایط آب و خاک برای کشت ممپلی را بررسی کرده است.

عمران می‌گوید که این کشت آزمایشی، نتیجه مثبت داده و از نیم کیلوگرام تخم ممپلی، 10 کیلوگرام حاصل به دست آورده است.

او می‌افزاید که ولسوالی سمکنی منطقه مناسب برای کشت ممپلی است و می‌تواند منبع خوب عایداتی برای ساکنان این ولسوالی باشد.

گفتنی است که تربیه نیروی مبتکر، ماهر و متخصص از اهداف اصلی مراکز اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۴:۴۵
Background image

ترمیم و فعال‌سازی چاه آب در انستیتوت اداره و حسابداری کندز

یک حلقه چاه آب در انستیتوت اداره وحسابداری ولایت کندز که مدت‌ها غیر فعال بود، ازسوی مسئولان و کارمندان این مرکز آموزشی فعال گردید. مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز می. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۱۰:۱۸
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

برنامه اصلاحی و آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با حضور رؤسا کارمندان و مسئولین این اداره برگزار گردید. در این برنامه دکتور محمد عارف عطایی رئیس نصاب تعلیمی این اداره پیرامون. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲ - ۹:۱۷
Background image

آموزش عملی دانش‌جویان درباره چگونگی کاشت سمارق

دانشجویان انستیتوت زراعت و پروسس مواد غذائی دریک جلسه درسی درباره چگونگی کاشت و زرع سمارق به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در این برنامه درسی درباره اهمیت غذائی نبات سمارق و همچنین. . .

BACK TO NEWS