از هشتمین دور فراغت انستیتوت اداره حسابداری بادغیس تجلیل شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۰ - ۱۱:۴۰
Graduation

مراسم هشتمین دور فراغت محصلین انستیتوت اداره و حسابداری بادغیس برگزار شد.

در این مراسم ۵۴ نفر از رشته‌های اداره و مدیریت، اداره و تجارت و استاد - شاگردی فارغ سند فراغت اخذ کرده‌اند.

مولوی محمد عوض غیرت، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بادغیس در این مراسم فراغت محصلین را تبریک گفت و از ادارات دولتی و موسسات خواست که برای جذب فارغان انستیتوت‌ اداره و حسابداری در بازار کار همکاری کنند.

علاءالدین عبیدی، آمر انستیتوت اداره و حسابداری ابراز امیدواری کرد که فارغ التحصیلان این انستیتوت مصدر خدمت به جامعه شوند.

جمعه خان، رحیمی مدیر عمومی نظارت تعلیمی و گزارش‌دهی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم فراغت محصلین گفت که این آمریت متعهد است تا خدمات آموزشی با کیفیت و مطابق نیاز جامعه را ارائه کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

BACK TO NEWS