نشست مشورتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

media_admin
شنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - ۱۱:۲۶
tveta62

جلسه مشورتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای تهیه پلان عملیاتی سال مالی ۱۴۰۱ با حضور محترم مفتی فضل الرحمن فاضل؛ سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد.

در این نشست نخست آقای روح الله شفیق؛ رییس عمومی پلان در مورد پلان عملیاتی سال مالی جدید صحبت کرده و ۲۵۰ فعالیت عمده را به حاضرین در میان گذاشت.

 سپس رییسان و آمرین بخش‌های مختلف این اداره در رابطه به پیش‌نویس پلان سال مالی 1401 بحث و گفتگو کردند.

 همچنان در پایان این نشست، تصمیمات ذیل نیز اتخاذ شد:

  • پرداخت کرایه ساختمانهای کرایی انستیتوت‌ها در مشوره با وزارت مالیه؛
  • عقد قرارداد و خرید مواد سوخت برای انستیتوت‌ها؛
  • کرایه گرفتن موتر برای حمل و نقل آمرین تخنیکی و مسلکی ولایات؛
  • اجرای کرایه موتر برای شاگردان تعلیمات خاص، به ویژه نابینایان؛
  • اجرای حق الزحمه استادان انستیتوت‌ها الی ختم سال مالی1400؛
  • چاپ کتب درسی این اداره با مشوره و تفاهم مطابع دولتی؛
  • توزیع سیمکارت و تلفن‌های سرمیزی برای اجرای امور اداری؛
  • تهیه طرزالعمل مشخص تحصیلی برای استادانی که از بورسیه های آزاد استفاده میکنند؛

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

BACK TO NEWS