فراگیری آموزش‌های عملی توسط دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی زراعت کوهبند

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۰

دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی زراعت کوهبند ولایت کاپیسا در یک جلسه درسی پیرامون مضمون «پرورش گوسفند و بز» با نسل‌های بومی گوسفند و بز و نقش آن‌ها در تولید گوشت، شیر، پشم و الیاف (کشمیره و مو) آشنایی بیشتری حاصل کردند.

اشتراک‌کنندگان این برنامه می‌گویند که آموزش‌های عملی نقش مهمی در بهبود یادگیری آنان دارد و تاکید می‌کنند که باید در این بخش توجه بیشتری صورت گیرد.

مسئولین انستیتوت هدف این برنامه‌ها را تقویت مهارت‌های عملی دانش‌آموزان دانسته و می‌گویند این فعالیت‌ها در آمادگی آنان برای ورود به بازار کار موثر است.

گفتنی است که بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌صورت عملی است از همین‌رو فارغان این مراکز می‌توانند به‌گونه مستقیم جذب بازار کار شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS