قدردانی وزارت امور داخله از اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آموزش مجاهدین

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۹:۴۷

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر فراغت نزدیک به 1300 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت خوست جشن فراغت برگزار کرد.

در این مراسم مقامات ارشد وزارت امور داخله و رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک و سخنرانی نمودند.

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم فراغت مجاهدین از برنامه‌های آموزش اداره و مدیریت این اداره، سخنرانی کرد.

ایشان تصریح نمود که زمینه‌سازی آموزش برای مجاهدین در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور از دست‌آوردهای ا.ا.ا است. او برحمایت‌های بیشتر تعلیمی و زمینه‌سازی برنامه‌های ارتقای ظرفیت اداری برای مجاهدین نیز تأکید کرد.

محترم مولوی شهامت در صحبت‌هایش اضافه کرد که اطمینان دارد مجاهدین فارغ‌شده از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی توانایی پیشبرد امور را در ادارات حاصل نموده‌اند.

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همچنین علاوه نمود که درحال حاضر حدود 40 هزار مجاهد در سراسر کشور در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی مصروف فراگیری آموزش‌های مدیریتی هستند.

در همین حال مولوی محمد نبی عمری معین وزارت امور داخله که در این مراسم حضور داشت، درکنار سایر موضوعات درباره اهمیت آموزش مجاهدین نیز سخنرانی کرد.

معین وزارت امور داخله کشور هنگام سخنرانی در ولایت خوست از تلاش‌های رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر زمینه‌سازی ادامه تعلیمات و آموزش برنامه‌های اداره و مدیریت برای مجاهدین، قدردانی نمود.

آقای عمری تأکید کرد که مجاهدین همیشه برای دفاع از تمایت ارضی در کشور آماده هستند.

ایشان دربخش دگر از صحبت‌هایش گفت که مردم مجاهد افغانستان در برابر دسایس و توطئه‌ها علیه کشورشان متعهد و یکپارچه هستند.

 درسوی هم مولوی عبدالله مختار والی خوست در مراسم فراغت مجاهدین از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که زمینه‌سازی آموزش اداره و مدیریت برای مجاهدین یکی از نیازهای اساسی به‌شمار می‌رود.

ایشان از رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاط توجه به آموزش مجاهدین قدردانی و سپاسگزاری نمود.

این برنامه درحالی برگزار می‌گردد که تاکنون در ولایت‌های مختلف کشور صدها مجاهد از برنامه ‌آموزش اداره و مدیریت فارغ و بخشی از آنان در سکتورهای مختلف اداری و نظامی مصروف خدمت هستند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۲۲
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرشان به ولایت ننگرها، وضعیت شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت را بررسی نمودند. آنان از امور تدریسی، فارم‌های تحقیقاتی و همچنین امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۱۴:۲۲
Background image

سیم‌کشی برق ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت لغمان در یک جلسه درسی درباره چگونگی سیم‌کشی برق ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در یک برنامه درسی درباره موضوعات مختلف مربوط به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۶ - ۹:۴۰
Background image

ادامه دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از مراکز تعلیمات تخنیکی بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ وضعیت شماری از مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت. . .

BACK TO NEWS