محصلین انستیتوت معاون انجینری کاپیسا از کنترول روم سب استیشن گلبهار دیدار کردند

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۹:۸
TVETA

محصلین رشته برق انستیتوت معاون انجینری ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به سب استیشن برق گلبهار در آن ولایت از کنترول روم سب استیشن مذکور دیدار نمودند.

آنان در جریان این سیر علمی پیرامون بخش های مختلف کنترول روم از جمله عملکرد دفاعی و محافظتی کنترول روم بازدید نموده و در زمینه سوالات شانرا با استاد شریک ساختند.

همچنان استاد رهنما برای آنان در مورد شارتی برق و عارضه های برقی به شکل مفصل توضیحات ارایه نمود و به سوالات شان نیز پاسخ داد.

آموزش‌های عملی بخش اساسی برنامه‌های درسی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را تشکیل می‌دهد.

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با درک عمیق از نیازهای بازار کار و اهمیت کسب مهارت‌ها، همواره تلاش مینماید تا در کنار آموزش‌های نظری، فرصت‌های آموزش عملی را برای دانش آموزان نیز فراهم سازد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۳:۳۰
Background image

دیدار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیساری عالی سازمان ملل در امور پناهنده‌گان در افغانستان و هیأت همراه‌اش دیدار و گفت‌وگو نمود. هردوطرف در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۹:۲۴
Background image

چگونگی استفاده از ماشین چوچه کشی ۴۸ دانه ایی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان درباره چگونگی ماشین چوچه‌کشی 48 دانه‌ای یک برنامه آزمایشی راه‌اندازی نمود. هدف از این برنامه، بررسی روند رشد و تولد چوچه‌ها عنوان شده است. این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۸:۲۵
Background image

ترمیم و بازسازی انستیتوت چک میدان وردگ

کار ترمیم و بازسازی بخش‌هایی از انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی چک ولایت میدان وردگ با همکاری شماری از تاجران آغاز گردیده است. به گفته مسئولان قرار است تعمیر انستیتوت، راه‌روها، فارم. . .

BACK TO NEWS