فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی شاگردان لیسه تخنیکی لوگر

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۵:۲
TVETA

شاگردان صنف یازدهم لیسه تخنیکی لوگر در یک جلسه درسی در ورکشاپ کارات عملی این مرکز آموزشی درباره دوره های برقی آموزش دیدند.

استاد رهنما برای شاگردان درباره موضوعات مختلف ازجمله اتصال های مثلث و ستاره به صورت مفصل توضیحات داد.

در همین حال شاگردان و دانش‌آموزان سوالات و پرسش‌های شان را در این زمینه با استاد شریک ساختند.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است. از همینرو فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی پس از فراغت مستقیم جذب بازار کار می‌شوند و یا توانایی ایجاد شغل را پیدا می‌نمایند.

به همین منظور رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS