جریان فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری سرپل

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۷ - ۱۴:۹

محصلین رشته زراعت انستیتوت مسلکی زراعت و وترنری ولایت سرپل پیرامون شناسایی نباتات مختلف به شکل عملی آموزش دیدند.

در جریان این درس استاد رهنما برای محصلین در مورد درختان جنگلی، شناسایی گیاهان هرزه و شاخه بری درختان از قبیل تاک انگور، زردآلو و انار توضیحات ارایه نمود.

زراعت در بهبود اقتصاد یک کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. محصولات زراعتی مانند میوه‌ها، زعفران و نباتات طبی می‌توانند به بازارهای بین‌المللی صادر شده و عواید زیادی برای کشور فراهم سازند.

با توجه به اهمیت زراعت در توسعه اقتصاد کشور رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بر عملی سازی دروس عملی در رشته های زراعت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تاکید میکند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS