فراگیری آموزش های عملی از سوی محصلین انستیتوت میخانیکی خوست

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۱۳:۴۱
TVETA

سیر و سفر های علمی پل ارتباطی میان آموزش های نظری و محیط کار است همچنان این فعالیت یکی از ارکان اصلی در موفقیت آموزش‌های تخنیکی و مسلکی به شمار می‌رود.

از همین رو محصلین رشته ساختمانی انستیتوت میخانیکی ولایت خوست طی یک سیر علمی به پوهنتون دعوت این ولایت در مورد لیول کاری به شکل عملی آموزش دیدند.

در جریان این سیر علمی، محصلین با انجام دادن کار های گروهی، مشاهدات مشترک شانرا با هم شریک ساختند و سوالات و پرسش های شان را نیز با استاد در میان گذاشتند.

استاد رهنما نیز در ادامه درس به سوالات و پرسش های محصلین در این زمینه پاسخ ارایه نمود.

بخش عمده آموزش‌ها در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی عملی است، از همینرو فارغان این مراکز در بازار صاحب کار می‌شوند.

این درحالی است که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره بر تقویت بیشتر آموزش‌های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۲۵
Background image

آموزش عملی تکنالوژی کانکریت برای دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی ولایت خوست برگزار شد

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی ولایت خوست در یک برنامه درسی درباره «تکنالوژی کانکریت» به‌گونه عملی آموزش دیدند. در جریان این برنامه محصلین با موضوعات مهم عملی از جمله شناخت مواد ترکیبی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست اصلاحی با حضور کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

جلسه اصلاحی هفتوار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک تمامی کارمندان در تالار عمومی این اداره برگزار شد. در این برنامه آموزشی، محترم محمد عارف عطایی، رئیس نصاب تعلیمی این اداره در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۹:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی

دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی زراعت زرنج ولایت نیمروز دریک جلسه درسی درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی مرغ آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه درباره چگونگی تنظیم تخم‌ها و عملکر ماشین. . .

BACK TO NEWS