امضأ تفاهم نامه میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی و ریاست شهرسازی ولایت هرات

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۸:۵۸
TVETA

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت هرات با ریاست شهر سازی و مسکن این ولایت تفاهم نامه همکاری های مشترک امضأ نمود.

این تفاهم نامه به منظور تقویت روابط و توسعه همکاری های دو جانبه میان این دو نهاد امضأ گردید.

بر اساس این تفاهم نامه برای محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی هرات زمینه آموزش های عملی در تأسیسات و ادارات مربوط به این ریاست فراهم شده است.

همچنین استفاده از امکانات و ظرفیت های هر دو نهاد و راه اندازی فعالیت های مشترک جهت رشد تربیه نیروی ماهر کاری از دیگر مواد این تفاهم نامه است.

این در حالیست که رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا با امضای تفاهم نامه ها با ادارات حکومتی و خصوصی سطح آگاهی و دانش محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی را افزایش دهد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۹
Background image

برنامه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست مالی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار شد

ریاست امورکارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری بانک بین المللی افغانستان برای کارمندان ریاست مالی و حسابی این اداره برنامه ارتقای ظرفیت برگزار کرد. در این برنامه ۱۰ تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۴۸
Background image

محصلین انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در مورد برق آموزش دیدند

محصلین رشته برق انستیتوت تخنیکی ومسلکی ولسوالی حصه دوم کوهستان ولایت کاپیسا در قالب دروس عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد تجهیزات سب استیشن په صورت عملی آموزش دیدند. استاد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۹:۴۶
Background image

چگونگی تطبیق آموزش های عملی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

فراگیری آموزش های عملی به دانش‌آموزان کمک میکند تا آنان بتوانند پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند. از همین رو محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری ولایت لوگر طی یک. . .

BACK TO NEWS