جریان فراگیری آموزش های عملی دانش‌آموزان لیسه تخنیکی و مسلکي مرکز ولایت لغمان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۰:۲۴

دانش آموزان صنف دوازدهم رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان طی یک سیر علمی به ریاست برشنای این ولایت در مورد سروی برق به شکل عملی آموزش دیدند.

استاد رهنما در جریان درس برای دانش آموزان پیرامون چگونگی رسیدگی به مشکلات تخنیکی برق و پیشگیری از ضایعات برق به صورت مفصل توضیحات ارایه نمود.

همچنان در ادامه این جلسه درسی به سوالات و پرسش های آنان نیز پاسخ ارایه گردید.

آموزش های عملی به محصلین کمک میکند تا آنان بتوانند پس از فراغت به صورت مستقیم جذب بازار کار شوند.

ازهمین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی ومسلکی تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS