آغاز سال تعلیمی «۱۴۰۴هـ.ش» از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۴:۱۳

 

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به مناسبت آغاز سال تعلیمی «۱۴۰۴هـ.ش» مراسم برگزار نمود.

در این مراسم در کنار رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شماری از مقامات حکومت نیز اشتراک داشتند.

مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مراسم آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی ۱۴۰۴ ه‌ش گفت که افغانستان برای رسیدن به تعالی و پیشرفت نیاز به افراد مسلکی و ماهر دارد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در این زمینه نقش محوری و اساسی ایفا مینماید.

ایشان همچنان تصریح نمود که علم و مهارت دو بال استقلال یک جامعه هستند وهیچ جامعه‌ای بدون علم، دانش و مهارت به تعالی و ترقی نمی‌رسند.

مولوی شهامت همچنان علاوه نمود که؛ اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رشد اقتصادی و خودکفایی جامعه نقش ارزنده دارد، بنابر این ما برای خودکفایی و ترقی کشور مان نیاز حمایت‌های بیشتر از تعلیمات تخنیکی و مسلکی هستیم.

ایشان در جریان سخنرانی اش در مراسم افتتاحیه سال جدید تعلیمی گفت که این اداره در زمینه‌های مختلف دست‌آوردهای زیادی دارد و راه‌اندازی برنامه آموزش مجاهدین را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی به‌عنوان یکی از دست‌آوردهای عمده یاد کرد.

داکتر فاروق اعظم مشاور وزارت انرژی و آب نیز در این مراسم، با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی در راستای خودکفایی اقتصادی و کاهش بیکاری، توضیح داد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور باید بیشتر حمایت و تقویت گردد.

در سوی هم مولوی حمدالله نعمانی وزیر شهرسازی و مسکن در مراسم افتتاحیه سال جدید تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که؛ حال جهاد نظامی در کشور پایان یافته و زمان جهاد سازندگی است و جوانان باید در این زمینه تلاش زیاد کنند.

محترم ضیا الرحمن آریوبی معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز هنگام سخنرانی در این مراسم نقش تعلیمات تخنیکی و مسلکی را در رشد و خودکفایی اقتصادی جامعه حیاتی خواند.

در پایان این مراسم مولوی غلام سعید احساس معاون تخنیکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون برنامه های تعلیمی و تحصیلی این اداره صحبت نمود و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته ساختمان انستیتوت کثیرالرشتوی هسکه مېنه

دانش‌آموزان رشته ساختمانی انستیتوت کثیرالرشتوی ولسوالی هسکه مېنه ولایت ننگرهار درباره قالب‌بندی و سیخ‌بندی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. این جلسه درسی در یک ساختمانی که زیر کار قرار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۵:۲۷
Background image

فراغت ده‌ها مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسم فراغت حدود 120 مجاهد از برنامه آموزش اداره و مدیریت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بامیان برگزار گردید. در این مراسم الحاج قاری گل حیدر شفق والی بامیان نیز اشتراک و سخنرانی. . .

BACK TO NEWS