دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۴:۱۹

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه در افغانستان، دیدار و گفت‌وگو نمود.

این نشست در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی انجام شد و هردوطرف در آن درباره موضوعات مختلف ازجمله همکاری‌های مشترک بحث کردند.

مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه در این نشست تصریح نمودند که روسیه آماده است تا در بخش‌های مختلف علمی و تخنیکی با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری نمایند.

آنان ضمن استقبال از دست‌آوردهای حکومت در سطوح مختلف، بر ادامه حمایت و همکاری با مردم افغانستان نیز تأکید کردند.

در ادامه این جلسه، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از حضور هیأت فرهنگی سفارت روسیه به این اداره قدردانی کرد.

محترم مولوی شهامت تصریح نمود که این اداره ازطریق ارایه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی در رشد و خودکفایی اقتصادی کشور نقش مهم دارد.

محترم مولوی شهامت در صحبت‌هایش در این نشست اضافه کرد که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به اساس پالیسی‌های حکومت آماده است تا در بخش‌های تخنیکی و علمی با کشور روسیه همکاری داشته باشد.

در همین حال مسئولان بخش فرهنگی سفارت روسیه درباره چاپ نصاب آموزشی و سایر بخش‌ها با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، وعده همکاری دادند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۳۳
Background image

آغاز برنامه کوتاه‌مدت حرفوی ازسوی آمریت تعلیمات تخنیکی کندز

برنامه سه ماهه حرفوی در بخش ترمیم موبایل و خیاطی از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز راه‌اندازی گردید. در مراسم افتتاحیه این برنامه شماری از مسئولان محلی، علماء حضور داشتند.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۱:۱۴
Background image

سفر معاون امور تخنیکی و مسلکی به ولایت بلخ

‌هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به ریاست محترم مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی در ادامه سفر خویش به ولایت بلخ رفت. آنان در سفرشان به ولایت بلخ، وضعیت شماری از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۵ - ۱۰:۹
Background image

بررسی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار ازسوی معاون امور مالی و اداری

محترم مفتی فضل‌الرحمن فاضل معاون امور مالی و اداری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در رأس هیأتی از این اداره به ولایت مشرقی سفر کرده‌است. ایشان در ادامه دیدارهایش از مراکز تعلیمات تخنیکی و. . .

BACK TO NEWS