آغاز برنامه آموزشی کوتاه مدت حرفوی ترمیم مبایل برای محبوسین ولایت لغمان

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۹:۱۸

برنامه آموزشی کوتاه مدت حرفوی ترمیم مبایل برای محبوسین در محبس ولایت لغمان از سوی آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت آغاز شد.

در مراسم آغاز این برنامه آموزشی مسئولان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لغمان از محبوسین خواستند تا از این فرصت استفاده اعظمی ببرند.

محبوسین نیز از این اقدام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ابراز خرسندی نمودند و از مقامات این اداره خواستار راه اندازی هر چه بیشتر برنامه های آموزشی برای آنان شدند.

براساس تفاهم نامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و اداره امور زندان ها، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای محبوسین برنامه های آموزشی راه اندازی مینماید که هدف آن کاهش فقر و ایجاد شغل برای محبوسین میباشد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS