برگزاری مراسم جشن فراغت برنامه‌های حرفوی در ولایت تخار

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۱۴
TVETA

مراسم جشن فراغت 91 تن از دانش‌آموزان برنامه‌های حرفوی رشته‌های ترمیم وسایل برقی، ترمیم مبایل وخیاطی در ولایت تخار برگزار گردید.

در این مراسم علما، بزرگان و مسئولان محلی حضور اشتراک و سخنرانی کردند.

سخنرانان در این مراسم تأکید کردند که فراگیری آموزش‌های حرفوی در راستای کاریابی برای جوانان بسیار مفید است. آنان از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواستند تا کورس‌های حرفوی را در این ولایت بیشتر تقویت نمایند.

در همین حال مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی هنگام سخنرانی در این مراسم اضافه کردند که برنامه‌های حرفوی یکی از برنامه‌های مهم اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است که تاکنون صدها نفر از آن فارغ گردیده‌اند.

در پایان این برنامه برای فاغان تصدیق‌نامه نیز اهدا گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۸:۱۵
Background image

آموزش عملی ساختمان برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت بلخ و ریاست شهرسازی آن ولایت، برنامه آموزشی عملی برای دانش‌آموزان رشته تعمیرات انستیتوت نفت و گاز برگزار گردید. در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

BACK TO NEWS