جریان فراگیری آموزش عملی محصلین انستیتوت ساختمانی و جیودیزی

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۵:۱۷
آموزش عملی

محصلین انستیتوت ساختمانی و جیودیزی به منظور فراگیری آموزش عملی زمین مربوط به اکادمی اتومیخانیکی کابل را محاسبه نمودند.

آنان در جریان فراگیری آموزش از وسایل مختلف انجنیری استفاده نمودند و مساحت زمین را مشخص کردند.

ازسوی محترم استاد رفیع الله حبیبی آمر تخنیکی ولایت کابل درباره هموارسازی ساحات اکادمی اتومیخانیکی کابل که پیشتر کار آن آغاز گردیده بود گفت روند سرسبزی این ساحه به شدت ادامه دارد.

ایشان افزود که در نظر دارد تا این مکان به یک فضای سبز برای تفریح و بازدید مردم تبدیل گردد.

اکادمی اتومیخانیکی کابل یکی از مراکز مهم آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در کشور است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۸:۴۵
Background image

اخذ امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ در ولایت دایکندی

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت دایکندی، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ و اداره نشراتی علمی و فرهنگی «منار نور»، امتحان رقابتی کتاب سیرت‌النبی ﷺ را برگزار نمود. در این برنامه بیش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۲۸
Background image

تأکید رئیس نصاب تعلیمی بر اهمیت فراگیری علوم و تکنالوژی

دکتور محمد عارف عطائی رئیس نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با دانشجویان انستیتوت تکنالوژی افغان، پیرامون اهمیت فراگیری علوم و همچنین نقش دانش و تکنالوژی در پیشرفت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۶ - ۱۴:۴۸
Background image

پایان ورکشاپ مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی معاونیت انجنیری

ورکشاپ سه‌روزه «مهارت‌های کاریابی و کارآفرینی» که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف در تالار انستیتوت معاون انجنیری ولایت کاپیسا برگزار شده بود، به پایان رسید. در مراسم اختتامیه این. . .

BACK TO NEWS