نشست مجازی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با «مؤسسۀ ستی ان افغانستان»

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۶ - ۱۶:۳۸
نشست مجازی

هیأتی از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان مؤسسۀ « ستی ان افغانستان» دیدار و گفت‌و گو کردند.

در این دیدار نمایندگان وزارت‌های صنعت و تجارت، انرژی و آب، کار و امور اجتماعی و شرکت برشنا نیز حضور داشتند.

این نشست که به‌گونه مجازی برگزار گردیده بود، دوطرف درباره چگونگی انتقال رشته‌های صنعتی از کشور آلمان به افغانستان، بحث کردند.

مسئولان مؤسسۀ « ستی ان افغانستان» در این دیدار تصریح کردند که تلاش میشود تا بیشتر رشته‌های مورد نیاز جامعه افغانستان به این کشور انتقال یابند.

قرار است که در نخست رشته «برق صنعتی» از کشور آلمان به افغانستان انتقال پیدا کند و روند انتقال سایر رشته‌ها تا سال 2026میلادی ادامه خواهند داشت.

به اساس تفاهم‌نامه همکاری میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و «مؤسسۀ ستی ان افغانستان»، این موسسه رشته‌ها و نصاب مورد نیاز بازار کار افغانستان را از کشور آلمان برای تدریس در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، به افغانستان انتقال می‌دهند.

در پایان این نشست، دوطرف بر ادامه همکاری‌ها و تسریع‌بخشیدن به روند انتقال رشته‌ها، تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS