سفر سرپرست و معاون اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به بامیان؛ مشکلات انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی این ولایت بررسی شد

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۱ - ۱۳:۳۰
بامیان

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی به منظور بررسی وضعیت انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی ولایت بامیان به این ولایت سفر کرد.

در جریان این سفر آقای شهامت را مولوی غلام سعید احساس، معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همراهی می‌کرد.

در نشستی که در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان برگزار شد، امین علی‌زاده، آمر تخنیکی این ولایت درباره‌ی وضعیت انستیتوت‌ها و مکاتب مسلکی بامیان صحبت کرد و مشکلات و پیشنهادات را بازگو نمود.

آقای شهامت مشکلات کارمندان و استادان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان را نیز شنید و هدایت داد تا به مشکلات از راه قانونی و اصولی رسیدگی شود.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و معاون این اداره همچنین در نشستی با ملا عبدالله سرحدی، والی بامیان، علما و متنفذین این ولایت دیدار و گفت‌وگو کردند.

آقای سرحدی تشریف آوری مقام اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به بامیان را خوش آمدید گفت و از هماهنگی کامل بین ادارات و مقام این ولایت اطمینان داده است.

او افزوده که مسئولین ادارات در بامیان کاملاً در یک فضای صمیمیت و برادری با همدیگر امور را به پیش می بردند.

در این نشست آقای صادقی به نمایندگی از علما صحبت کرده و از مقامات امارت اسلامی افغانستان خواهان توجه بیشتر در عرصه آموزش و پرورش شد.

در پایان جلسه سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت کرد و گفت: «در صد سال گذشته بیگانگان کشور ما را به انزوا قرار داده و ما را از کاروان جهانی پیشرفت و تکنالوژی دور نگهداشته است.»

آقای شهامت افزود که اکنون پروژه‌های بزرگ مانند کانال قوش تپه راه‌اندازی شده و کشور در مسیر پیشرفت قرار گرفته است.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمادگی این اداره برای فراهم سازی آموزش‌های حرفوی برای مجاهدین، کارمندان ادارات و طلاب مدارس دینی اطمینان داد.

وی افزود که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آماده است تا خدمات لازم را در بخش حرفه و مسلک عرضه کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۰
Background image

سیمینار آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی ننگرهار درباره تحلیل (SWOT)

ریاست زون شرق اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سیمینار آموزشی را تحت نام تحلیل (SWOT) در ولایت ننگرهار راه‌اندازی نمود. این برنامه برای یک روز راه‌اندازی شد که در آن استادان، کارمندان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۲۱
Background image

اشتراک استادان ثقافت اسلامی در سیمینار آموزشی نظام اجتماعی اسلام

ریاست انکشاف مسلکی استادان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای استادان ثقافت اسلامی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کابل، سیمینار آموزشی برگزار کرد. این سیمینار برای 6 روز برگزار شد که. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۱۸
Background image

بیش از 70 تن از برنامه‌های حرفوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی فارغ شدند

مسئولان در راست زون شرق کشور می‌گویند که 74 نفر از برنامه آموزش‌های حرفوی در ولایات مشرقی سند فراغت اخذ کردند. این برنامه حرفوی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری کمیته ناروی. . .

BACK TO NEWS