دیدار سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با سرپرست وزارت معادن و پترولیم

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۹ - ۱۳:۱۰
 وزارت معادن و پترولیم

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با شیخ شهاب‌الدین دلاور، سرپرست وزارت معادن و پترولیم دیدار کرد.

در این دیدار درباره‌ی همکاری و هماهنگی میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و وزارت معادن و پترولیم صحبت شد.

آقای شهامت با اشاره به برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که نیاز است که وزارت معادن و پترولیم ضرورت خود در بخش نیروی مسلکی را شریک کند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افزود که در حال حاضر در سه ولایت شامل، بلخ، سرپل و جوزجان رشته‌ نفت و گاز فعال است و در این رشته‌ها بیش از 678 محصل سرگرم تحصیل هستند.

در ادامه سرپرست وزارت معادن و پترولیم از برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی حمایت کرد و درباره‌ی همکاری با این اداره اطمینان داد.

وی گفت که افغانستان سرشار از معادن است و این معادن باید توسط نیروهای حرفوی خود افغان‌ها استخراج و پروسس شود.

سرپرست وزارت معادن و پترولیم گفت که در آینده دنیا محتاج مواد خام افغانستان خواهد بود.

آقای دلاور علاوه کرد که می‌توان از معادن لیتیم کشور برای صنعت موترهای برقی استفاده کرد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشاره به موتر ساخته‌شده در مرکز نوآوری این اداره گفت که در آینده روی ساخت موترهای برقی نیز کار خواهد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

برگزاری برنامه رهنمودی و آموزشی برای آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل

برنامه رهنمودی و آموزشی تشریح پلان کاری سالانه، گزارش‌دهی و فورم نمره‌دهی ارزیابی سالانه استادان برای ۳۸ تن از آمرین و مدیران تدریسی مراکز آموزشی شهر کابل برگزار شد. این برنامه که از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۹:۲۹
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه

دانش‌آموزان رشته برق انستیتوت تخنیکی و مسلکی سجادیه ولایت بلخ درباره «نصب و عیار نمودن کمره‌های امنیتی و چگونگی ثبت صوت و ویدیو» به‌گونه عملی آموزش دیدند. به گفته مسئولین هدف از اجرای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۹:۲۷
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی خواجه‌غار

دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه کثیرالرشتوی خواجه‌غار ولایت تخار درباره «هیدروپونیک فیلته‌ای (کشت بدون خاک)» به‌گونه عملی آموزش دیدند. به گفته مسئولین هدف از این آموزش‌های عملی آشنایی. . .

BACK TO NEWS