گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رییس منابع بشری موبی گروپ

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۲۰ - ۱۶:۲۷
دیدار با موبی گروپ

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با داکتر بهمن یوسفی، رییس منابع بشری موبی گروپ در افغانستان دیدار کرد.

در این دیدار آقای یوسفی از تجربیات شخصی خود در زمینه مدیریت منابع بشری و سرمایه انسانی صحبت کرد و گفت که به‌عنوان شهروند آماده هرنوع همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است و این کار را مسئولیت خود می‌داند.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز گفت که همه در قبال کشور مسئولیت دارند و خدمت به مردم هدف مشترک همه است.

آقای شهامت از آقای یوسفی به خاطر اعلام همکاری با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی سپاسگزاری کرد و گفت که ارتباطات به‌خاطر تبادل تجارب و مشوره ادامه داشته باشد.

او تأکید کرد رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از هر مشوره‌ای برای پیشرفت این اداره استقبال می‌کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۳۷
Background image

دیدار هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از آمریت تخنیکی لغمان

هیأت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ادامه سفرشان به ولایت لغمان رفتند و در آنجان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار نمودند. آنان در دیدارشان از آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۹
Background image

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ فعالیت‌ها و دست‌آوردها

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، به عنوان رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در بیشتر از سه سال گذشته نقش برجسته‌ای در تحول و پیشرفت بخش تعلیمات تخنیکی و مسلکی کشور ایفا کرده است. ایشان با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۷
Background image

گشایش مرکز کاریابی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

یک مرکز کاریابی و مشوره‌دهی شغلی ازسوی ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت لغمان گشایش یافت. در همین حال ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در. . .

BACK TO NEWS