کمیته ناروی دربخش‌های مختلف با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی وعده همکاری نمود

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۸ - ۱۳:۲۵
TVETA

الحاج مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسکلی با رئیس و سکرترجنرال کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌وگو نمود.

آنان در این دیدار، درباره ساحات همکاری‌های مشترک میان هردو نهاد بحث کردند.

محترم مولوی غلام سعید احساس در آغاز این نشست درباره اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مفصل توضیحات داد.

در ادامه این دیدار، رئیس کمیته ناروی و هیأت همراه‌اش ضمن ستایش از فعالیت‌ها و برنامه های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی تعهد نمود که دربخش‌های مختلف ازجمله تجهیز مراکز تعلیمات خاص، تحقیق و نوآوری، نصاب آموزشی و برنامه‌های حرفوی با این اداره همکاری می‌نمایند.

درسوی هم هیأت کمیته ناروی در صحبت با مولوی غلام سعید احساس، خواستار همکاری‌ نزدیک و دوامدار با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی شدن.

در جلسه امروز فیصله گردید تا کمیته هماهنگی مشترک میان هردو نهاد ایجاد گردد.

این درحالی است که کمیته ناروی هم‌اکنون در بخش‌های مختلف با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مرکز و ولایات همکاری دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS