کسب مقام نخست ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۷ - ۱۴:۶

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در هماهنگی با وزارت‌های تحصیلات عالی و معارف تحت نام «الماهر بالقرآن» مسابقه حسن قرأت برگزار کرد.

در این برنامه ده تن از حافظان برتر وزارت‌های تحصیلات عالی، معارف و اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی اشتراک و به رقابت پرداختند.

قابل ذکر است که در این مراسم شماری از مقامات و وزرای کابینه ازجمله محترم عبداللطیف منصور وزیر انرژی و آب و شیخ عبدالباقی حقانی رئیس اداره ملی امتحانات نیز حضور داشتند.

آنان در بخش افتتاحیه این برنامه سخنرانی کردند و تأکید نمودند که این‌گونه برنامه‌ها سبب خیر و برکت است و باید بر آن اهتممام صورت گیرد.

در بخش دوم مسابقه «الماهر بالقرآن» اشتراک کننده‌گان آیت‌هایی از کلام الهی را قرأت نمودند که ازسوی استادان و داوران ورزیده کشور مورد داوری و حکم قرار گرفتند.

به اساس تصمیم استادان و داوران این مسابقه قاری احمد خالد از اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مقام نخست را کسب نمود و همینطور قاری نوید احمد و قاری عبدالمطلب از وزارت تحصیلات عالی مقام دوم و سوم و همچنین محمد اسماعیل از وزارت محترم معارف مقام چهارم این مسابقه را از آن خود نمود.

در پایان برای حافظان اشتراک کننده در این برنامه تحایف و جوایز نقدی نیز اهدا گردید و مراسم با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۲۸
Background image

ادامه برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

در ادامه برنامه‌های سه‌روزه اصلاحی و تربیتی، اداره تنویر فکری با همکاری ریاست دعوت و ارشاد اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، نشستی را برای دانش‌آموزان و کارمندان انستیتوت تکنالوژی افغان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۳:۱۴
Background image

ورکشاپ ۲۰ روزه ارتقای ظرفیت استادان تعلیمات خاص به پایان رسید

ورکشاپ آموزشی و ارتقای ظرفیت ۲۰ روزه استادان مراکز آموزشی تعلیمات خاص اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با همکاری کمیته ناروی برای افغانستان، به پایان رسید. این برنامه از سوی ریاست انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۲
Background image

نشست هماهنگی با مسئول مؤسسه «اسلامیک ریلیف» برگزار شد

آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت ننگرهار به‌منظور تقویت هماهنگی و گسترش همکاری‌های مشترک، نشستی با مسئولان مؤسسه «اسلامیک ریلیف»برگزار کرد. هردوطرف در این نشست پیرامون تقویت آموزش‌های. . .

BACK TO NEWS