کسب روزی حلال نزد الله متعال عبادت است

media_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۱ - ۱۰:۱۶

مولوی محمد قسیم درمان یکتن از عالمان دین در نشستی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره رزق حلال سخنرانی نمود.

وی با استناد به احادیث شریف و آیات مبارک قرآن عظیم‌الشان گفت که پیداکردن روزی حلال نزد الله متعال عبادت محسوب می‌گردد.

محترم مولوی قسیم همچنین حین صحبت‌هایش از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی خواست تا با اخلاصمندی در اجراآت امور، معاش شان را حلا نمایند.

ایشان همچنین در صحبت‌هایش اضافه کرد که رزق و روزی حلال سبب تربیت درست فرزندان خانواده می‌گردد و همینطور جامعه‌ی سالم به بار می‌آید.

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به روزهای شنبه، نشست اصلاحی و آموزشی برگزار می‌نماید که در آن سخنرانان پیرامون موضوعات مهم برای کارمندان صحبت می‌کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

BACK TO NEWS