چالش املاک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با حضور معین وزارت عدلیه بررسی شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۷/۴ - ۱۵:۱۲
عدلیه

جلسه رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای بحث درباره املاک این اداره با شیخ عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه برگزار شد.

در این جلسه که نمایندگان وزارت معارف نیز حضور داشتند، در ابتدا مفتی سید محسن سادات، رییس املاک و خدمات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چالش املاک این اداره صحبت کرد. آقای سادات گفت‌ بخشی از املاک این اداره در اختیار وزارت معارف است.

مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلمیات تخنیکی و مسلکی نیز در این زمینه توضیحات ارایه کرد و گفت که این اداره به املاک خود ضرورت دارد.

نمایندگان وزارت معارف نیز درباره‌ی املاک تحت دعوا صحبت کردند و سرانجام شیخ عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدالیه گفت که برای اتخاذ فیصله نهایی، اسناد املاک موردنظر دقیق بررسی شود و این املاک با توجه ضرورت و موثریت استفاده گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۱۰:۱۴
Background image

دیدار مسئولان ریاست تحقیق و نوآوری با اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی

مفتی سید احسان الله قاسمی رئیس تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشستی با محترم احمد جان پوپل رئیس عمومی اتحادیه پوهنتون‌های خصوصی افغانستان دیدار و گفت‌وگو کرد. آنان در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۱ - ۹:۵۶
Background image

برنامه اصلاحی و آموزشی با محوریت اخوت اسلامی برگزار شد

در ادامه برنامه‌های اصلاحی و آموزشی ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، برنامه‌ای با حضور رؤسا و کارمندان این اداره برگزار شد. در این برنامه، محترم دوکتور محمد عارف عطائی،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

BACK TO NEWS