ورکشاپ تخنیکی ترمیم موتر انستیتوت تکنالوژی افغان به بهره‌برداری سپرده شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۶ - ۱۲:۳
ورکشاپ تخنیکی ترمیم

ورکشاپ تخنیکی ترمیم موتر انستیتوت تکنالوژی افغان با حضور مولوی غلام حیدر شهامت، سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و مفتی فضل الرحمان فاضل، معاون مالی و اداری این اداره به بهره‌برداری سپرده شد.

آقای شهامت در مراسم افتتاح این ورکشاپ، بر استفاده اعظمی از این کارگاه آموزشی برای ارتقای ظرفیت شاگردان و استادان مراکز تخنیکی و مسلکی تأکید کرد.

سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی گفت که باید از ورکشاپ تخنیکی ترمیم موتر انستیتوت تکنالوژی افغان برای ارایه خدمات به سایر ادارات دولتی نیز استفاده شود.

 به گفته وی، وسایط ادارات دولتی در این مرکز ترمیم خواهد شد و این امر گامی در مسیر خودکفایی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است.

تاج محمد تلاش، آمر انستیتوت تکنالوژی افغان می‌گوید که 34 عراده موتر استهلاک شده از سوی اداره امور امارت اسلامی در  اختیار این انستیتوت قرار گرفته است.

آقای تلاش گفت که از پرزه‌جات این موترها در ورکشاپ تخنیکی ترمیم موتر انستیتوت تکنالوژی افغان برای ترمیم سایر موترها استفاده خواهد شد که هم زمینه آموزش پرکتیک برای شاگردان فراهم می‌شود و هم ارایه خدمات است.

آمر انستیتوت تکنالوژی افغان می‌گوید که آموزش تخنیکی و مسلکی استوار بر کارهای عملی است و در ورکشاپ تخنیکی ترمیم موتر این انستیتوت، زمینه فوق العاده برای کارهای عملی شاگردان و محصلین فراهم شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۶:۵۷
Background image

رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی : عملی‌سازی طرح آموزش مجاهدین یک دست‌آورد بزرگ است که مورد استقبال مقام عالی رهبری ا.ا.ا نیز قرار گرفته است.

مراسم فراغت نزدیک به ۸۵۰ مجاهد از برنامه آموزشی اداره و مدیریت، اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت تخار برگزار شد. در این مراسم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۴۲
Background image

نصب و ترمیم میتر های برق از سوی محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک

محصلین رشته برق انستیتوت کثیرالرشتوی تنگی نور دره ولایت میدان وردک در جریان آموزش‌های پرکتیک خویش، در مورد نصب و ترمیم میتر های برق به شکل عملی آموزش دیدند. آنان با همکاری مسؤلان ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۱:۳۱
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز لغمان

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با راه‌اندازی آموزش عملی در مراکز این اداره ، گام مهمی در راستای توانمندسازی جوانان و آماده‌سازی آن‌ها برای ورود به بازار کار برداشته است. با توجه به اهمیت. . .

BACK TO NEWS