ورکشاپ آموزشی درباره‌ی چگونگی ترتیب پلان و گزارش برگزار شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۸ - ۱۶:۲
روزنیز ورکشاپ

ورکشاپ آموزشی درباره‌ی چگونگی ترتیب پلان و گزارش‌دهی از تطبیق پلان عملیاتی برای شماری از کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از سوی ریاست عمومی پلان این اداره برگزار شد.

در آغاز این برنامه، انجنیر عنایت‌الله، رییس عمومی پلان درباره‌ی اهمیت پلان و گزاش‌دهی صحبت کرد و گفت که هدف از برگزاری این ورکشاپ، ارتقای مهارت کارمندان در زمینه ترتیب پلان و تهیه گزارش‌ است.

روح‌الله شفیق، رییس پلان و پالیسی استراتژیک نیز پلان‌ و گزارشی‌دهی در ادارات را مهم خواند و درباره‌ی اجندای این ورکشاپ توضیح داد.

در این ورکشاپ فارمت جدید پلان عملیاتی و فارمت جدید گزارش‌ به مأموران اجرایی و مسئولان گزارش‌دهی ریاست‌ها از سوی کارشناسان ریاست پلان تشریح شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۰
Background image

ارایه سیمینار آموزشی درباره نظارت و ارزیابی برای کارمندان تعلیمات تخنیکی بامیان

به‌منظور بهبود عملکرد و ارتقای کیفیت نهادهای آموزشی، برای کارمندان و مسئولان تعلیمات تخنیکی و مسلکی بامیان سیمینار آموزشی ارایه گردید. در این سیمینار، آمرین و کارمندان مراکز آموزشی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۹
Background image

سیستم مدیریتی جدید اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی رونمایی شد

ریاست تکنالوژی معلوماتی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، در نشستی با حضور هیأت رهبری، رؤسای بخش‌ها و شماری از کارمندان این اداره، از سیستم مدیریتی جدید این اداره رونمایی کرد. محترم سید. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۹:۵۴
Background image

کمک ۱۴ هزار دالری به لیسه تعلیمات خاص پکتیا

مؤسسه «اسلامیک هیلپ» در مراسمی، ۶۲ قلم تجهیزات اداری و مواد آموزشی به ارزش ۱۴ هزار دالر امریکایی به لیسه تعلیمات خاص ولایت پکتیا اهداء کرد. در مراسم که به همین مناسبت تدویر یافته بود،. . .

BACK TO NEWS