ورکشاپ‌های ترمیم موتر انستیتوت اتومیخانیکی کابل پس از 15 سال دوباره فعال شد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۷ - ۱۱:۱۰
میخانیکی

سه ورکشاپ ترمیم موتر انستیتوت اتومیخانیکی کابل که از 15 سال به‌این طرف غیرفعال بود، دوباره تجهیز و فعال شد.

فعال‌سازی این ورکشاپ‌ها 180 هزار افغانی هزینه در بر می‌گرفت؛ اما با کمک افراد خیر از جمله 32 هزار آن توسط انجنیر شریف مقیم فرانسه، 9200 افغانی از سوی داکتر رمضان بشردوست و 11 هزار افغانی توسط کارمندان انستیتوت اتو میخانیکی کابل، در بودجه دولت صرفه‌جویی شد.

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از کمک افراد خیر قدردانی می‌کند.

انستیتوت میخانیکی کابل دارای سابقه 50 ساله است که تاکنون هزاران نیروی کار ماهر از این مرکز فارغ شده‌اند.

در حال حاضر ورکشاپ‌های این انستیتوت توانایی ساخت و ترمیم بسیاری از قطعات موتر را دارند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۸:۳۳
Background image

فراگیری آموزش‌های عملی ازسوی دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول ولایت کاپیسا دریک جلسه درسی درباره مایکرسکوب و اجزای آن آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه برای آنان درباره چگونگی استفاده از. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۶:۷
Background image

برگزاری نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی باحضور و اشتراک شماری از رؤسای این اداره برگزار گردید. در این نشست درباره مسوده راهنمای تطبیق آزمایشی تحلیل و تجزیه نصاب تعلیمی و همچنین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۸ - ۱۱:۲۷
Background image

گشایش ورکشاپ آموزشی برای کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست تحقیق و نوآوری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای کارمندان امور اکادمیک این اداره سیمینار آموزشی برگزار کرد. این برنامه برای پنج روز ادامه دارد و استادان پوهنتون کابل درباره روش. . .

BACK TO NEWS