هیأت‌های نظارت به ولایت‌ها اعزام شدند

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۶/۵ - ۱۱:۲۷
هیأت های اعزامی

سفرهای هیأت‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای نظارت از انستیتوت‌ها و لیسه‌های مسلکی ولایات آغاز شده است.

این هیأت‌ها در مرحله اول به ولایات لوگر، غزنی، بدخشان و میدان وردک سفر کرده‌اند. قرار است که هیأت‌های نظارت به تمام ولایات سفر کنند.

هدف از نظارت هیأت‌ها، بررسی وضعیت مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات، شنیدن مشکلات و پیشنهادات و شناسایی بست‌های خالی است.

استاد نورمحمد عزیزی، معاون امور تخنیکی و مسلکی می‌گوید که هیأت‌های نظارتی پس از بررسی و تحلیل گزارش نهایی‌شان را ارایه خواهند کرد.

آقای عزیزی می‌گوید که اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به تمام پیشنهادات رسیدگی خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

گفت‌وگوی رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی با هیأت سازمان جهانی کار و دفتر یونما

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت، رئیس عمومی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی، با هیأتی از سازمان جهانی کار (ILO) و دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یونما) در دفتر کارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۶:۸
Background image

بازنگری و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور بازنگری، انکشاف و اعتباردهی نصاب آموزشی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ورکشاپ برگزار نمود. مسئولان در ریاست نصاب تعلیمی می‌گویند که قرار است طی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

دیدار و گفت‌گوی مولوی غلام حیدر شهامت با ولای بغلان

محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت بغلان، با مولوی عبدالله مختار والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو کرد. والی محترم ولایت بغلان حضور رئیس. . .

BACK TO NEWS