نصاب آموزشی بخش نابینایان در کشور نهایی گردید

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۴:۱۱
TVETA

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نصاب آموزشی دوره آمادگی افراد دارای معلولیت بینایی را نهایی و آماده چاپ ساخته است.

مسئولان در ریاست نصاب این اداره می‌گویند که این نصاب درهمکاری با متخصصین امور ازجمله استادان پوهنتون‌های نهایی گردیده است.

مراکز آموزشی تعلیمات خاص یکی از بخش‌های مهم آموزشی در اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی است که افراد دارای معلولیت شنوایی و بینایی را در سراسر کشور به صورت مسلکی تربیه و آموزش می‌دهد.

گفتنی است که هم‌اکنون صدها دانش‌آموزش دارای معلولیت شنوایی و بینایی در مرکز و ولایات در مراکز تعلیمات خاص این اداره مصروف فراگیری آموزش هستند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

چگونگی تهیه و استفاده ادویه نباتی در انستیتوت کثیرالرشتوی قرغیو

یک تن از استادان انستیتوت کثیرالرشتوی ولسولای قرغیو ولایت لغمان بخاطر جلوگیری از آفات نباتی، ادویه نباتی تهیه و چگونگی استفاده آن را برای دانش‌آموزان توضیح داد. در همین حال ایشان درباره. . .

BACK TO NEWS