نشست رئیس پلان و هماهنگی استراتیژیک با موسسه کارا برگزار شد

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۰ - ۸:۵۲
TVETA

محترم مولوی نیک محمد نیکمل رئیس پلان وهماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان موسسه کارا دیدار و گفت و گو نمود.

محور این دیدار، بحث درباره چگونگی همکاری‌های مشترک میان هردو نهاد عنوان شده است.

در این نشست، محترم مرشد شمسی رئیس اجرائیه موسسه کارار پیرامون اهداف و برنامه‌های این موسسه توضیحات داد و گفت که آنان دربخش‌های آموزش‌های حرفوی در افغانستان فعالیت دارند.

در همین حال، رئیس پلان و هماهنگی استراتیژیک نیز درباره اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت نمود و گفت که این اداره دربخش‌های مختلف ازجمله برنامه‌های حرفوی دست‌آوردهای خوبی دارد.

دوطرف در این نشست فیصله نمودند تا همکاری‌ها در بخش برگزاری برنامه‌های حرفوی به اساس یک تفاهم‌نامه میان هردو نهاد آغاز گردد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۴:۱۸
Background image

تعین و تفویض صلاحیت‌های مسئولان ولایتی تعلیمات تخنیکی

نشست رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی درباره چگونگی تعین و تفویض صلاحیت‌ها و مسئولیت‌های زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی و آمریت‌های تخنیکی ولایات برگزار شد. در آغاز مجلس، محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۰:۱۳
Background image

تدریس عملی«گیربکس اتومات» در انستیتوت تخنیکی تخار

در ادامه روند آموزش‌های عملی در انستیتوت تخنیکی و مسلکی ولایت تخار، دانش‌آموزان رشته ترمیم موتر پیرامون چگونگی ترمیم «گیربکس اتومات» موتر به گونه عملی آموزش دیدند. در همین حال استاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۹
Background image

بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نشست برگزار نمود

نشست بورد اکادمیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به منظور رسیدگی به چالش‌ها و مشکلات بخش‌های اکادمیک این اداره برگزار گردید. در این نشست فیصله جلسه‌های قبلی بورد اکادمیک مرور شد و ریاست. . .

BACK TO NEWS