معاون امور تخنیکی و مسلکی با والی ولایت ارزگان دیدار نمود

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۹:۱۹
TVETA

مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در سفرش به ولایت ارزگان، با مولوی عنایت الله شجاع والی این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمود.

در این دیدار، شماری از مقامات محلی ارزگان از جمله رئیس شورای علما، رئیس معارف و رئیس پوهنتون این ولایت نیز حضور داشتند.

معاون امور تخنیکی و مسلکی در این نشست درباره اهداف و برنامه های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه مفصل توضیحات داد و گفت که این اداره دربخش‌های مختلف برای جوانان زمینه آموزش‌های تخنیکی و مسلکی را فراهم میسازد.

ایشان درباره موضوعات مختلف ازجمله برنامه آموزش مجاهدین که هم‌اکنون در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی جریان دارد نیز صحبت نمود.

مولوي احساس گفت این برنامه زمینه فراگیری و ادامه آموزش را برای مجاهدینی که از تعلیم باز مانده اند؛ فراهم ساخته است.

در ادامه والی ولایت ارزگان از دست‌آوردها و برنامه‌های اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی ستایش و قدردانی نمود. او با اشاره به اهمیت تعلیمات تخنیکی و مسلکی تأکید نمود که تعلیمات تخنیکی در کشور باید بیشتر تقویت و حمایت گردد.

سایر موضوعات مرتبط نیز در این جلسه مطرح شد و نشست با دعای خیر پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۵۵
Background image

تدوین نصاب ۵ رشته کوتاه مدت حرفوی از سوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با همکاری مرکز آموزشی (کابل عزیز) نصاب تعلیمی حرفوی چهار ماهه، ۵ رشته را تدوین نمود. این رشته ها شامل رباتیک و آردوینو، نصب و عیار سازی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۹
Background image

محصلین انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در مورد زنبور داری آموزش دیدند

محصلین رشته زراعت انستیتوت کثیرالرشتوی نجراب ولایت کاپیسا در چهارچوب آموزش های مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد زنبور داری به گونه عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان درس برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۳۴
Background image

ارائیه ورکشاپ آموزشی برای فارغان لیسه کثیرالرشتوی ولسوالی خُلم ولایت سمنگان

مسولان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت سمنگان خبر میدهند که آنان به منظور ورود مستقیم فارغان مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی آن ولایت به بازار کار برای فراغان لیسه کثیرالرشتوی خُلم. . .

BACK TO NEWS