معاش استادان و کارمندان مشغول تحصیل اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پرداخت می‌شود

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۲ - ۱۲:۲۹
معاش

معاش استادان و کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور اعزام شده،‌ به‌زودی از بودجه انکشافی این اداره پرداخت می‌شود.

برای اجرای معاش آنان، مطابق حکم مقام عالی ریاست الوزای امارت اسلامی افغانستان مبلغ 14 میلیون 274 هزار افغانی از بودجه عادی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به بودجه انکشافی این اداره تعدیل شده است.

گفتنی است که 42 نفر از از استادان و کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی برای ادامه تحصیل در دوره‌های لیسناس، ماستری و دوکترا به خارج از کشور اعزام شده‌اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۱:۳
Background image

آموزش عملی برای دانش‌آموزان رشته برق لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان برگزار شد

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی در بخش برق برای شاگردان صنف دوازدهم لیسه تخنیکی و مسلکی مرکز این ولایت برگزار گردید. دانش آموزان به ‌صورت عملی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۰:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان رشته زراعت لیسه مسلکی زراعت بهسود ولایت ننگرهار

در چارچوب برنامه‌های آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آموزش عملی مضمون «مبانی خاک‌شناسی» با موضوع بافت خاک برای شاگردان صنف دهم لیسه مسلکی زراعت بهسود برگزار شد. دانش آموزان رشته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۴۴
Background image

برگزاری برنامه ارتقای ظرفیت برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی لوگر

مسئولان در آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت لوگر می‌گویند که به منظور بهبود امور در بخش املاک و خدمات، سیمینار یک روزه برای معتمدین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی برگزار گردید. در این. . .

BACK TO NEWS