محصلین ممتاز و مبتکر انستیتوت کثیرالرشتوی نوآوری و خلاقیت شان را به نمایش گذاشتند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۷ - ۱۰:۵۰
faryaab

محصلین ممتاز و مبتکر انستیتوت کثیرالرشتوی مرکز ولایت فاریاب در مراسمی با حضور مولوی غلام ولی همت، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، نوآوری و خلاقیت‌های شان را به نمایش گذاشتند.

همایون مرادی، آمر انستیتوت کثیرالرشتوی فاریاب در این مراسم گفت که جای بسا خوشی است که محصلین پرتلاش و خلاق این انستیتوت، دستآوردها و نوآوری‌های شان را به نمایش میگذارند تا الگوی برای سایر محصلین باشند.

سپس محصلین خلاق و مبتکر، نوآوری و خلاقیت شان را از جمله دزد گیر دروازه، دستگاه‌های تولید برق بادی و آبی و تبدیل برق دی سی به ای سی را برای حاضرین به معرفی گرفته و نحوه کار کرد و مزایای آن را تشریح دادند.

در ادامه مولوی غلام ولی همت، آمر تعلیمات تخنیکی و مسلکی فاریاب صحبت کرد و خطاب به محصلین گفت: «امروز که در کشور عزیز ما صلح و آرامی سرتاسری تامین شده است، ما نیاز به افراد ماهر و مسلکی داریم تا کشور عزیز خود را بسازیم».

آقای همت افزود که فراگیری علم و دانش و مهارت‌های مسلکی را وجیبه دینی و شرعی هر فرد جامعه، بخصوص نسل جوان خواند.

در ختم ‌محفل تحایفی که از طرف آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی فاریاب و اداره انستیتوت برای محصلین ممتاز و مبتکر بخاطر تشویق و تقدیر در نظر گرفته شده بود، برای شان اهدا شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۶:۲۴
Background image

پایان سمینار کاریابی و مشوره‌دهی شغلی محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی کندز

سیمینار آموزشی پنج روزه « مهارت کاریابی و مشوره‌دهی شغلی» که برای محصلین مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایت کندز برگزار گردیده بود، پایان یافت. به گفته مسولان در آمریت تخنیکی ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۴۱
Background image

تهیه و پروسس پنیر از سوی محصلین انستیتوت زراعت و وترنری پکتیا

محصلین رشته زراعت انستیتوت زراعت و وترنری ولایت پکتیا طی یک جلسه درسی پیرامون چگونگی تهیه و پروسس پنیر آموزش دیدند. استاد رهنما در این جلسه درسی آنان درباره اهمیت پنیر و تولید انواع. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۱:۱۳
Background image

توزیع قرطاسیه برای دانش‌آموزان لیسه مسلکی زراعت ولسوالی اناردره ولایت فراه

نهاد خیریه الحاج ابراهیم جان حبیب یار برای شاگردان لیسه مسلکی زراعت ولسوالی اناردره ولایت فراه قرطاسیه توزیع کرد. این مواد شامل کتابچه، بیک، قلم و دیگر مواد قرطاسیه باب بوده که برای. . .

BACK TO NEWS