محصلین انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان در مورد تزریق ادویه های حیوانی آموزش دیدند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۰:۱

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا طی یک سیر علمی به کلینیک صحت حیوانی گلدان در آن ولایت پيرامون روش های تزریقی ادویه جات در حیوانات را به گونه عملی آموزش دیدند.

آنان در جریان این سیر علمی تحت نظر استاد رهنما با انجام دادن فعالیت های مشترک مربوط به درس با مفاهیم و چگونگی روشهای تزریق ادویه جات در حیوانات آشنایی حاصل کردند.

همچنان محصلین نیز سوالات شان را در رابطه به روشهای تزریق ادویه جات با استاد شریک ساختند. که از سوی استاد به سوالات شان پاسخ های همه جانبه نیز ارایه گردید.

آموزش های عملی به محصلین کمک میکنید تا آنان پس از فراغت در بازار کار جذب شوند.

از همین رو رهبری اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همواره تلاش دارد تا روند دروس عملی را در مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی بیشتر تقویت نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۱:۲۹
Background image

برگزاری برنامه اصلاحی و آموزشی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

ریاست ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به سلسله برنامه‌های آموزشی و اصلاحی خویش، اینبار درباره چگونگی تأسیس نظام اسلامی برنامه آموزشی برگزار کرد. در این برنامه دینی، تمامی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۳:۴۲
Background image

محصلین انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت فراه در مورد تطبیق ادویه جات حیوانی آموزش دیدند

محصلین رشته وترنری انستیتوت زراعت و وترنری مرکز ولایت فراه در قالب دروس عملی مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی در مورد چگونگی تطبیق ادویه جات په صورت عملی آموزش دیدند. استاد رهنما در جریان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۰:۲۷
Background image

فراگیری آموزش های عملی در انستیتوت کثیرالرشوی دایمیرداد میدان وردک

دانش‌آموزان انستیتوت کثیرالرشتوی دایمیرداد ولایت میدان وردک طی یک سیر علمی در مورد سیخ بندی ساختمان به شکل عملی آموزش دیدند. در این جلسه درسی دانش‌آموزان تحت نظر استاد و با اجرا نمودن. . .

BACK TO NEWS