رسیده‌گی به ده‌ها شکایت ازسوی ریاست امور کارکنان

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۴:۴۴

آمریت روابط با کارکنان ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در یک سال گذشته به ده‌ها شکایت که ازسوی کارمندان این اداره ثبت گردیده، رسیدگی نموده‌است.

مسئولان در ریاست امور کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌گویند که حدود 70 شکایت به آمریت روابط ب کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی مواصلت نموده که از این میان، 64 مورد آن بررسی و نهایی شده‌است.

در همین حال آمر روابط با کارکنان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی می‌افزاید که ریاست امور کارکنان با شفافیت کامل و امانت‌داری، مشکلات و چالش‌های کارمندانی که شکایت نموده‌اند را شنیده و در زمینه طبق اصول و قوانین اجراآت می‌گردد.

ریاست امور کارکنان همچنین تأکید می‌کند که آنان همواره تلاش دارند تا شکایات و عرایضی که به این ریاست مواصلت می‌نماید از سوی کمیته رسیدگی به شکایات اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی به گونه شفاف و عادلانه رسیدگی شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۲:۱۱
Background image

یادگیری سیم‌کشی ساختمان ازسوی دانش‌آموزان

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی و مسلکی مرکز ولایت لغمان درجریان آموزش‌های عملی درباره چگونگی سیم‌کشی ساختمان به گونه عملی آموزش دیدند. استاد بخش مربوط در این جلسه درسی درباره اهمیت سیم‌کشی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۹:۳۸
Background image

پایان ورکشاپ رشتوی استادان مراکز تعلیمات تخنیکی زون شمال

ورکشاپ رشتوی ۶ روزه تحت عنوان «سولر سیستم» که برای استادان رشته برق مراکز تعلیمات تخنیکی و مسلکی ولایات فاریاب، سرپل و سمنگان برگزار گردیده بود، پایان یافت. این ورکشاپ آموزشی به هدف. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۶ - ۱۴:۴۳
Background image

فراغت 466 مجاهد از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مراسمی به مناسبت فراغت 466 تن از مجاهدین از برنامه اداره و مدیریت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در ولایت ارزگان برگزار گردید. در این مراسم درکنار الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره. . .

BACK TO NEWS