دیدار و گفت‌وگوی سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با رئیس کمیته ناروی

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۴:۱۲

الحاج مولوی غلام حیدر شهامت سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در دفتر کارش با محترم تاریا رئیس کمیته ناروی در افغانستان دیدار و گفت‌گو نمود.

هردو طرف در این نشست روی چگونگی نهایی‌سازی مواد تفاهم‌نامه میان هردونهاد بحث کردند.

رئیس کمیته ناروی در این جلسه به مولوی غلام حیدر شهامت تعهد سپرد که این کمیته به اساس مواد تفاهم‌نامه، دربخش‌های مختلف ازجمله تجهیزات آموزشی، انکشاف نصاب آموزشی و ارتقای ظرفیت با اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی همکاری می‌نماید.

در همین حال، محترم مولوی شهامت در صحبت‌هایش تأکید کرد که بودجه اختصاص داده شده در این بخش باید به گونه درست و شفاف به مصرف برسد.

همچنین سرپرست اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری‌های همیشگی کمیته ناروی با این اداره قدردانی کرد و خواستار گسترش همکاری‌ها در بخش‌های مختلف آموزشی نیز شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۹:۲۳
Background image

تهیه آچار سبزی در انستیتوت زراعت و وترنری ننگرها

دانش‌آموزان انستیتوت زراعت و وترنری ولایت ننگرهار با استفاده از سبزیجات مختلف‌النوع آچار تهیه نمودند. مسئولان در انستیتوت زراعت و وترنری ننگرهار می‌گویند که هدف از تهیه آچار در این مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۶:۴۱
Background image

برگزاری نشستی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی و تحصیلی

اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بخاطر آغاز سال جدید تعلیمی 1405 هجری شمسی نشستی با حضور کارمندان این اداره برگزار نمود. آمریت‌های تخنیکی ولایات و رؤسای زون‌های تعلیمات تخنیکی و مسلکی به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۹
Background image

ادامه برگزاری نشست اصلاحی ازسوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

مفتی نجم‌الدین حقانی، رئیس ارشاد و دعوت اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی در نشست اصلاحی این اداره درباره موضوعات مختلف اسلامی و شرعی، از جمله عبادات صحبت کرد. رئیس محترم ارشاد و دعوت در این. . .

BACK TO NEWS