دیدار و گفت‌وگوی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با بانک جهانی

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ - ۹:۳۶

ریاست پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مسئولان بانک جهانی در افغانستان، نشست برگزار کرد.

در این نشست شماری از رؤسای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی نیز اشتراک داشتند.

هدف از برگزاری این جلسه، چگونگی همکاری‌های مشترک میان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی و بانک جهانی عنوان شده است.

هردوجانب در این دیدار روی ساحات همکاری‌های مشترک و همینطور درباره نیازهای اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی بحث نمودند.

اشتراک کننده‌گان نظریات و دیدگاه‌های شان را در زمینه شریک ساختند و فیصله شد تا این نشست‌ها ادامه یابد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۲۸
Background image

نشست‌های هماهنگی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با وزارت امور خارجه

انجنیر احمد نبی نائل رئیس ارتباط خارجه اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با مفتی نورالله عزام رئیس حقوق و معاهدات وزارت امور خارجه، دیدار و در مورد روند پیگیری تفاهمنامه‌های همکاری میان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۹:۱۰
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری آمریت تعلیمات تخنیکی و ریاست زراعت بامیان

تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بامیان و آمریت تعلیمات تخنیکی و مسلکی این ولایت، طی یک نشست رسمی به امضا رسید. این تفاهم‌نامه از سوی محترم الحاج مولوی عبدالهادی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی در اداره تعلیمات تخنیکی

روند بازنگری و اعتباردهی نصاب تعلیمی رشته نقاشی انستیتوت هنرهای زیبا و صنایع از سوی ریاست نصاب تعلیمی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی آغاز شد. این برنامه به مدت ۳۰ روز ادامه خواهد داشت و. . .

BACK TO NEWS