دیدار هیأت یونسکو با رئیس پلان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۲/۱۰ - ۱۶:۸
دیدار هیأت یونسکو

هیأتی از سازمان علمی، فرهنگی و آموزش سازمان ملل (یونسکو) و کمپنی ATR با مولوی نیک محمد نیکمل، رییس پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار درباره  تحلیل وضعیت مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی صحبت شد.

موسسه ATR پروژه تحلیل وضعیت مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی را به عهده دارد. این موسسه کار  تحلیل مراکز آموزشی این اداره را از مناطق گرم‌سیر آغاز خواهد کرد.

آقای دنیس، مسئول پروژه تعلیم و تربیه یونسکو گفت که این نهاد بعد از تحلیل وضعیت مراکز آموزشی اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی؛ در راستای ارتقای ظرفیت با این اداره کار خواهد کرد.

رییس پلان و هماهنگی استراتیژیک اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی از همکاری یونسکو با این اداره قدردانی کرد.

وی برای هماهنگی بیشتر بر ادامه همکاری‌ها میان دو طرف تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۳:۲۵
Background image

آموزش عملی تکنالوژی کانکریت برای دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی ولایت خوست برگزار شد

دانش‌آموزان انستیتوت تخنیکی ولایت خوست در یک برنامه درسی درباره «تکنالوژی کانکریت» به‌گونه عملی آموزش دیدند. در جریان این برنامه محصلین با موضوعات مهم عملی از جمله شناخت مواد ترکیبی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست اصلاحی با حضور کارمندان اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی

جلسه اصلاحی هفتوار اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی با اشتراک تمامی کارمندان در تالار عمومی این اداره برگزار شد. در این برنامه آموزشی، محترم محمد عارف عطایی، رئیس نصاب تعلیمی این اداره در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۹:۲۲
Background image

آموزش عملی دانش‌آموزان درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی

دانش‌آموزان انستیتوت مسلکی زراعت زرنج ولایت نیمروز دریک جلسه درسی درباره آماده‌سازی ماشین جوجه‌کشی مرغ آموزش دیدند. در همین حال استاد بخش مربوطه درباره چگونگی تنظیم تخم‌ها و عملکر ماشین. . .

BACK TO NEWS